Jótékonysági felhívás

Tisztelt Szülők, soproni Lakosság, kedves Vendégeink!

A soproni gyerekes családok, fiatalok összefogását kérem egy közös cél elérése érdekében. A Sopron Városi Gyermek és Ifjúsági Alapítvány (Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor) idén újra indulhatott a Heineken Hungária jótékonysági programján.

A tábort működtető alapítvány célja a kirándulók és a soproni lakosok számára egy olyan szerethető, kikapcsolódást nyújtó, pihenést szolgáló természeti környezet létrehozása, amely látványban és funkcióban is hozzájárul a tábor színvonalának emeléséhez, a nálunk táborozó gyerekek szebb környezetben történő ellátásához.

Kérjük, a www.heinekensopronert.hu internetes oldalon napi egy leadott szavazatával támogassa a fiatalok szabadidő eltöltési feltételeinek javítását. A program részletes leírása a fenti honlapon olvasható.

A szavazás 2012. december 8.-ig tart, és 1 főnek 1 e-mail címről 24 óránként lehetősége van 1 szavazat leadására. Minél több szavazatot küldenek, annál nagyobb az esélyünk a támogatás elnyerésére.Ha továbbítja felhívásunkat ismerőseinek, barátainak, azzal még többet segít nekünk.

 

Szavazatát megköszönve,

Tisztelettel:

Soproni Gyermek és Ifjúsági Tábor vezetői és dolgozói